Αντικατάσταση οπίσθιου φωτισμού σήραγγας με γωνίες Mutil

Shaanxi Yahua Φωτισμός Mutil Angle Underpass Ο φωτισμός των φωτεινών σηματοδοτών LED της σήραγγας δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για την κυκλοφορία των σηράγγων και των υπόγειων διαβάσεων με την ευκολία της μειωμένης συντήρησης, επειδή έχουν υψηλή φωτεινή απόδοση και είναι εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικές, χαμηλής συντήρησης, ανθεκτικές και αξιόπιστες

Product Details

Αντικατάσταση οπίσθιου φωτισμού σήραγγας με γωνίες Mutil

Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές φωτισμού διαφορετικών φωτεινών σημείων σήμανσης LED. Είναι εύκολο να εγκατασταθεί. Ενώ η θήκη από αλουμίνιο, οι αξιόπιστες πηγές LED διαρροής θερμότητας και οι πολλαπλοί οδηγοί σημαίνουν μηδενική συντήρηση.


Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον φωτισμό των σηράγγων, ο φωτισμός Yahua προσφέρει το πιο προηγμένο τεχνολογικά φωτιστικό που διατίθεται για φωτισμό σήραγγας και υπόγειου δρόμου για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών οδοστρωμάτων και σιδηροδρόμων. Ο νέος φωτισμός των σήραγγων LED παρέχει μια ενεργειακά αποδοτική και βιώσιμη λύση για εφαρμογές που συνήθως χρησιμοποιούν πολλαπλές διαμορφώσεις τοποθέτησης φωτιστικών 90-300 watt.

Μεγάλη τεχνολογία για βέλτιστη θερμική διαχείριση και οπτική απόδοση, παρέχει πάνω από 15 χρόνια αξιόπιστης λειτουργίας με πολλαπλές διανομές φωτισμού σε μια πλατφόρμα που μπορεί να αντέξει τα απαιτητικά περιβάλλοντα φωτισμού σήραγγας.

Εφαρμογή:

Σήραγγες

Υποβάσεις

Καλυμμένα πάρκινγκ

Δημόσιες και βιομηχανικές περιοχές


Μέσα σε αυτούς τους γνωστούς παγκοσμίως γνωστούς κατασκευαστές και εργολάβους Light Tunnel στην Κίνα, η YAHUA είναι ένας αξιόπιστος προμηθευτής που έχει ένα μεγάλο υπόγειο υπόγειο υπόγειο φωτισμό υπόγειου φωτισμού. Με τα προϊόντα προς πώληση, μπορείτε να χονδρικής Light Tunnel καλό σχεδιασμό με χαμηλό κόστος και χαμηλή τιμή από το εργοστάσιό μας.

Hot Tags: Mutil υπόγεια γωνία οδήγησε φωτιστικό τούνελ φωτισμό Κίνα, εργοστάσιο, κατασκευαστές, προμηθευτής, χονδρική, σχέδιο, εργολάβοι, κόστος, τιμή, έργο, προς πώληση
Συναφή προϊόντα
Feedback
Εξεταστική
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Επικοινωνήστε μαζί μας
Address: No.1, Λεωφόρος Xinxi, νέο βιομηχανικό πάρκο, το Hi-tech ζώνη, Xi'an City, Κίνα
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com