Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Τι είναι η έξυπνη οδικού φωτισμού;

Source:

Ευφυής ΦΩΤΙΣΜΟΥ αναμένεται να γίνει ένα σημαντικό επίτευγμα για την οικοδόμηση των έξυπνων πόλεων. Το μέλλον του ασύρματου WiFi, φόρτιση πασσάλων, παρακολούθηση δεδομένων, περιβαλλοντικής παρακολούθησης, Πολωνούς και σε άλλους τομείς, μπορεί να επικαλεστεί τα φώτα του δρόμου και ευφυής έλεγχος πλατφόρμα για την επίτευξη.


Ευφυής street φως είναι η εφαρμογή της προηγμένης, αποτελεσματική και αξιόπιστη δύναμη γραμμή μεταφορέα και ασύρματο GPRS / CDMA τεχνολογία επικοινωνιών, να επιτύχει την απομακρυσμένη κεντρικός έλεγχος και διαχείριση του δρόμου. Το σύστημα έχει τις λειτουργίες αυτόματα τη ρύθμιση φωτεινότητας σύμφωνα με την κυκλοφοριακή ροή, έλεγχο απομακρυσμένου φωτισμού, κάλυψη ασύρματου δικτύου, ενεργό ειδοποίηση βλάβης, φωτισμού καλωδίων ασφάλειας, απομακρυσμένες ανάγνωσης μετρητών και άλλες λειτουργίες, μπορεί να εξοικονόμηση πόρων ενέργειας, ενισχύσει σημαντικά το επίπεδο διαχείρισης δημόσιου φωτισμού, η χρήση αστικής οδού έξυπνο φωτισμό σύστημα, λειτουργία και συντήρηση κόστος θα μειωθεί κατά 56% ανά έτος.


Εθνικό γραφείο των στατιστικών δεδομένων, δείχνουν ότι από το 2004 έως το 2014, ο αριθμός του αστικού οδικού φωτισμού από 10.5315 σε 2301.91 εκατομμύρια, της βιομηχανίας φωτισμού δρόμου πόλη να διατηρηθεί ταχεία ανάπτυξη τάση. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια, παγκόσμιων #39; s συνολικής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας φωτισμού αντιπροσωπεύει περίπου 14% της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Μεταξύ τους, το δρόμο και τοπίο φωτισμού λογαριασμούς κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος για περίπου το 38% του φωτισμού κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, να γίνει η μεγαλύτερη περιοχή του φωτισμού. Παραδοσιακό δρόμο λαμπτήρες γενικά βασίζονται σε νάτριο, υψηλή ενεργειακή κατανάλωση και φθείρονται και φώτα LED μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας, η συνολική εξοικονόμηση ποσοστό μπορεί να φτάσει το 50% ή περισσότερο. Μετά από το μετασχηματισμό ευφυής, το έξυπνο LED φώτα ολοκληρωμένη ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας αναμένεται να φθάσει το 70%.


Από το περασμένο έτος, ο αριθμός των παγκόσμιων #39; s έξυπνης πόλης κατασκευή έχει φτάσει σε 386, η Σοφία της πόλης από την έννοια της εξερεύνησης σταδιακά στο στάδιο κατασκευής επί της ουσίας. Με την επιτάχυνση της κατασκευής της σοφίας του την πόλη, καθώς και Ίντερνετ των πραγμάτων, σύννεφο υπολογιστών και άλλα νέα γενιά της τεχνολογίας των πληροφοριών που χρησιμοποιούνται ευρέως, έξυπνη κατασκευή δρόμου φωτός θα εγκαινιάσει ευκαιρίες ταχείας ανάπτυξης. Αναμένεται έως το 2020, παγκόσμιων #39; s διείσδυσης στην αγορά έξυπνη λάμπα του δρόμου LED θα αυξηθεί σε περίπου 40%


Εξεταστική
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Επικοινωνήστε μαζί μας
Address: No.1, Λεωφόρος Xinxi, νέο βιομηχανικό πάρκο, το Hi-tech ζώνη, Xi'an City, Κίνα
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com